Младият Ромео Бекъм най-вероятно е тръгнал по стъпките на своите талантливи родители – Виктория и Дейвид, информират английските таблоиди. Според някои от тях след време малкият дори може да се окаже по-голяма звезда от мама и татко, след като на 5-годишна възраст проявява интерес към музикалните инструменти и най-вече към свирките.

Папараците обаче са издебнали Ромео как чисто по детски завира играчката в носа си, което им позволява да прогнозират, че хлапето има свой собствен стил и техника, и няма намерение да се възползва от самоучителя „Учи се и свири”.

Ромео демонстрира част от своя талант по време на мача на своя татко и Лос Анжелис Галакси срещу Торонто (3:2), но очевидно уменията му са останали незабелязани от неговата майка, която не се е впечатлила от детските му игри.

33-годишният Дейвид обаче бил съкрушен, когато разбрал в каква насока се развива детето му. „Това очевидно не е резултатът, който очаквахме”, коментира възможностите на Ромео татко Бекъм.

 

Възможно е Ромео да се е поучил от една от участничките в местно риалити предаване за издирване на таланти, в което тя се е яви с умението си да свири с носа си едновременно на два музикални инструмента.