Мениджърът на Бирмингам Сити Алекс Маклийш разкри, че наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е отказал възможността да поеме Глазгоу Рейнджърс, Арсенал и Тотнъм преди години.

Юнайтед и Рейнджърс се изправят един срещу друг в мач от Шампионската лига тази сряда, като според Маклийш, Фъргюсън все още има място в сърцето си за шотландския тим. "Алекс отказа възможността да води Рейнджърс поради една причина. Още тогава той имаше големи планове да отиде в Англия и да поеме Юнайтед", заяви Маклийш.

"Рейнджърс не бяха единственият отбор, на който той отказа. Направи същото с Тотнъм и Арсенал. Той чакаше един единствен клуб - Юнайтед. Останалото е история. Сър Алекс все още има място в сърцето си за Рейнджърс след всички тези години. Той обича да бъде на "Айброкс" и да се разхожда там. Все още си спомням, когато дойде в моя офис преди седем години, когато играхме в Шампионската лига. Беше толкова шастлив да бъде в мениджърския офис на Рейнджърс. Сър Алекс се наслаждаваше на всяка минута", допълни Маклийш.