Старши треньорът на английския национален отбор Стив МакЛарън разчисти пътя на Дейвид Бекъм и му даде възможност да направи сензационно завръщане в тима, пише „Сън”.

Наставникът направи вчера най-сериозния намек, че ще повика отново бившия капитан на „трите лъва” за мачовете срещу Естония и Бразилия.

Звездата на Реал Мадрид не играе за националния, откакто Англия се провали на Световното през 2006-а в Германия. МакЛарън обаче каза: „Аз никога не съм казвал, че вратата за Бекъм е затворена”.

Връщането на плеймейкъра в състава би причинило голям скандал, тъй като футболистите, играли в негово отсъствие, ще приемат повикването му като критика, коментира изданието.

„Ние имаме нужда от опит в Естония. Да участваш в Шампионската лига е едно, но отборът на Англия е с крачка напред и ние се нуждаем от футболистите, които могат да правят това - трябва да спечелим този мач”, заяви наставникът на „трите лъва”. „Много се спекулираше около Дейвид, но всички ще разберат, дали е той е в групата в събота сутринта. Всъщност не е задължително това да стане точно утре, може и по-нататък. Аз наблюдавам играта на всички, на Бекъм също”, каза още МакЛарън.