Бившият нападател на Ливърпул Майкъл Оуен сподели, че очаква много силен сезон от „червените“. Оуен допълни още, че привържениците на тима от „Анфийлд“, имат сериозни поводи да бъдат обнадеждени за добро представяне и класиране в Топ 4.

„Футболистите, които купиха се вписаха много добре в отбора. Коутиньо дойде миналия сезон, но той е истинско откритие. Гледах го на живо три пъти в контролите преди сезона и всеки път оставах впечатлен“, коментира Оуен.

„Аспас също се вписа добре, но въпреки това, мисля, че няма да има гарантирано титулярно място. Стъридж се връща, Суарес също, след като изтърпи наказанието си, така че ако сте фен на Ливърпул има много какво да очаквате.“

Оуен коментира и ситуацията с Луис Суарес, който бе отстранен от тренировъчния процес на първия тим заради нападките и обвиненията към клуба напоследък.

„Съветът, който бих му дал е да прави точно това, което правят Уейн Рууни и Гарет Бейл цяло лято и да не говори нищо“, каза още Оуен, който прекрати кариерата си и в момента работи като коментатор.