Пищната блондинка Джема Аткинсън бе обвинена, че лъже за връзката си със звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо – лично от майката на португалеца!

Долорес Авейро заяви пред „Сън”, че синът и никога не е излизал с актрисата от сапунения сериал „Холиоукс” и Аткинсън просто си прави реклама на негов гръб.

Сеньора Авейро твърди: „Той си няма приятелка. Бих си сложила ръцете в огъня, че той не излиза с онова момиче, което медиите обявиха за негова приятелка. Не я познавам и не ме интересува дали е красива.”

Нещо, което потвърждава думите на майката е, че самият Роналдо никога не е казвал дума за Джема и двамата никога не са снимани заедно. Единствено от страна на блондинката са излизали информации за „връзката”.

Приятели на Аткинсън дори съобщиха в пресата, че тя и Роналдо планират лятната си ваканция заедно.

За първи път Джема спомена Роналдо като свое гадже през януари, като оттогава популярността й нарасна и новата слава й осигури няколко нови фотосесии и работа като модел.

Близък до Джема коментира изказването на Долорес Авейро: „Майката на Роналдо вероятно се опитва да го предпази. Виждал съм съобщенията, които си изпращат Джема и Роналдо и мога определено да кажа, че са гаджета. Джема е земно момиче и не се интересува от публичността, която тази връзка й осигурява.”