Мениджърът на Фулъм Феликс Магат е амбициран да върне тима във Висшата лига още през следващия сезон. Германецът се провали окончателно със задачата да остави "котиджърс" в английския елит след загубата с 1:4 от Стоук през уикенда.

60-годишният специалист, който през февруари тази година подписа 18-месечен контракт, се извини на феновете чрез писмо, публикувано в официалния сайт на клуба, и декларира намерението си да остане начело на тима и през следващата кампания в Чемпиъншип.

"Задачите ми при назначаването не се изчерпваха с оцеляването. Беше ми поставен цел да изградя боеспособен отбор, който да не се страхува за мястото си във Висшата лига", написа Магат, с когото Фулъм изпадна след 13 години в елита.

"През летните месеци ни предстоят много промени, като очевидно те ще включват и нови имена в отбора. Имаме доста млади и талантливи играчи от академията, които чакат своя шанс. В неделя в последния ни мач срещу Кристъл Палал ще се опитаме да се представим по най-добрия начин, за да отговорим подобаващо на подкрепата, която феновете ни оказват", пише още Феликс Магат в извинителното си писмо.