Полузащитникът на Ливърпул Лукас Леива заяви, че ще направи всичко възможно да разочарова мениджъра си Кени Далглиш. Лукас обаче имаше предвид предстоящата приятелска среща между националните отбори на Бразилия и Шотландия, която ще се играе в неделя в Лондон.

Халфът на “червените” бе повикан в селекцията на селесао и се очаква да вземе участие в мача на стадион “Емиратс”. Преди да се присъедини към лагера на своя национален отбор, Лукас проведе разговор с наставника си Кени Далглиш.

“Не мисля, че Кени ще бъде доволен, ако победим Шотландия. Мисля, че очаква с нетърпение мача, говорихме малко за това. Това е важен мач за Шотландия, защото те изпитват огромен респект към Бразилия. Ние обаче знаем, че ще бъде много трудно защото разполагат с добри футболисти, които играят с голяма увереност”, коментира Лукас.

“Надявам се да направим добър мач и да победим. Това е най-важното нещо в момента. Двубоят е много важен за нас защото загубихме последните два и напрежението е малко по-голямо“, каза още бразилецът, който наскоро стана баща.