След като прекара цяла седмица в тренировки с новия мениджър Юрген Клоп, полузащитникът на Ливърпул Лукас Лейва призна, че е впечатлен от подхода на германския специалист.

Бразилецът сподели това, което всички очакваха – че Клоп ще се опита да предаде и на „червените“ интензитета и агресията, които са характерни за неговите отбори. Наставникът ще дебютира в събота на „Уайт Харт Лейн“ срещу Тотнъм, а срещата от 14,45 часа можете да наблюдавате в ефира на Diema Sport 2 и нашата онлайн платформа Gong Play.

“Дотук всичко е супер”, каза Лукас Лейва. „В понеделник проведохме първата си тренировка на трева с новия мениджър. Заниманието беш много позитивно.“

„Имаше много информация, сега футболистите ще трябва да слушат доста и да учат, за да покажем на терена това, което той изисква от нас. Тренировката беше много добра, позитивна и дано да продължим така.“

„Клоп ми изглежда като човек със страст – обича да се влага максимално и иска играчите да правят същото. Трябва да бъдем много динамични, агресивни – това ни каза той. Пожела винаги да се стремим да бъдем по-добри, да пробягаме още 10 метра, защото това е пътят към успеха“, каза Лейва.