Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку е разгневил шефовете на отбора, както и съотборниците си след публикуване на видео в социалните мрежи. Белгийският таран си е позволил да качи конфиденциална информация, свързана с отбора на Юнайтед за линейната скорост на всички футболисти.

Според медиите в Англия, доста футболисти от отбора са останали крайно бесни след каченото видео в Twitter. С него явно Лукаку е целял да се похвали, че е бил вторият най-бърз футболист в състава към 10-и юли, след като Диого Далот е лидер по този показател.

Белгиецът, който е на прага от трансфер в Италия, е пожелал да направи заявление за своето кондиционно състояние, пишейки: „Липса на скорост” със смеещо се човече.

В поста обаче става ясно, че най-бавните в отбора са Люк Шоу, Хуан Мата и Неманя Матич. Испанският полузащитник бе написал, че е благодарен, че най-сетне светът е видял, че е по-бърз от Шоу.

Това развесели английския бек, който му бе отговорил, че са го принудили да бяга със 70% от своите възможности. Други играчи от състава на Солскяер обаче не са видели забавната страна, като всички в отбора са принудили Лукаку да изтрие своя пост.