Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е готов да похарчи още огромни суми за нови играчи през лятото. Според вестник "Дейли Стар", босовете са подготвили нови 180 млн. паунда, с които да удовлетворят трансферните желания на холандеца. 

Списъкът на специалиста не е голям. Той има четири желания за лятната си селекция - Мемфис Депай, Матс Хумелс, Натейниъл Клайн и Гарет Бейл. От четиримата най-скъпо би излязъл уелсецът. 

Според вестника, за неговите услуги ще бъдат платени 100 млн. паунда на Реал Мадрид. Испанците не държат особено да го задържат в състава си, особено ако бъде платена подходящата цена за подписа му. 

За другите трима ще бъдат платени съответно 30 млн. паунда на Борусия Дортмунд за Хумелс, 25 млн. на ПСВ Айндховен за Депай и 25 млн. на Саутхемптън за Клайн. Сделките трябва да се случат до началото на летните турнета на "червените дяволи". 

Изпълнението на тези желания на Ван Гаал ще означават задължителна титла през следващия сезон. За последно Юнайтед триумфира във Висшата лига през 2013 г. в последния сезон на сър Алекс Фъргюсън.