Нападателят на Ливърпул Луис Суарес е на път да си навлече нови проблеми, след като си позволи да отвърне на вицепрезидента на ФИФА Джим Бойс, който го обвини, че е симулант.

25-годишният уругваец се сдоби с печалната си слава, откакто премина в Ливърпул през януари 2010 година срещу 22 милиона паунда. Последната му „проява“ бе при домакинството на Стоук през миналия уикенд, когато сериозно разгневи мениджъра на „грънчарите“ Тони Пюлис.

Бойс също взе отношение спрямо действията на Суарес, като ги заклейми „като рак за футбола“. Това очевидно е дошло в повече на нападателя, който заяви: „Този човек (Бойс – б.р.), дори нямам идея кой е той.“

„Не знам защо е решил да говори за мен. Със сигурност няма как да бъде много популярен, а иска да бъде такъв. Нека си говори. Моята работа е да играя футбол и да го правя по най-добрия начин“, продължи Суарес.

„Това, което е казал, не ме засяга. Изобщо не се интересувам от думите му. Важното е, че имам подкрепата на Уругвайската футболна асоциация и на хората. Преживях много неща през последните 12 месеца, винаги имаше някой, който говореше за мен, но аз продължих да играя и да доказвам, че си върша работата на терена“, завърши Суарес.