Ръководството на Ливърпул зарадва феновете си с добри новини за цените на билетите за новия сезон. Босовете на мърсисайдци не планират увеличение на сезонните пропуски, а дори обявиха и намаление за деца и юноши. 

Така привържениците ще могат да влизат на "Анфийлд" по време на сезон 2015/2016 при цените от настоящата кампания - от 710 до 869 паунда за абонаментна карта в зависимост от мястото на трибуните. 

За деца и юноши намалението е 10% в сравнение със сегашния сезон. Така привържениците на "червените" на възраст под 18 години ще могат да се снабдят със сезонна карта за 180 паунда, вместо за 200, както беше досега. 

"Нашите фенове с абонаментни карти за целия сезон са много важни за нас и лоялни. Затова всяка година се консултираме с тях за цените на билетите за цялата кампания и взимаме мнението им под сериозно внимание."

"Затова се радваме да обявим, че замразяваме цените за възрастните и намаляваме с 10% входните пропуски за малките ни фенове. Мислехме да има леко увеличение заради инфлацията, но преценихме, че този жест е важен към привържениците ни", сподели маркетинговият директор на Ливърпул Йън Еъри.