Ливърпул потвърди назначението на бившия китарист на групата "Симпли Ред" Силван Ричардсън като масажист в лекарския щаб на тима.

Ричардсън е първият китарист на състава "Симпли Ред", чийто фронтмен е Мик Хъкнал, известен като страхотен привърженик на Манчестър Юнайтед. Ричардсън напусна бандата след две години и два албума и продължава да е обект на шегички от страна на играчите и треньорите в Ливърпул заради интересното си минало, съобщава БГНЕС. "Доста се шегуват се мен", заяви Ричардсън за официалния сайт на Ливърпул.

"Особено асистент мениджъра Сами Лий. Аз съм професионален продуцент и музикант, но винаги съм бил заинтересуван от медицината и след като напуснах бандата през 1987 година реших да се занимавам точно с това. Да работя за Ливърпул е голяма чест и когато получих предложението бяха наистина развълнуван. Ролята ми е да подготвям играчите и да помагам при възстановяването им след тренировка. Работил съм с топ атлети и съм много ентусиазиран от тази нова възможност", добави бившият музикант.