Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс ще се опита да привлече още един футболист от бившия си клуб Суонси Сити. Наставникът на „червените“ ще направи всичко възможно още през януари да си осигури подписа на вратаря Мишел Ворм. Холандецът бе привлечен на „Либърти Стейдиъм“ пред миналото лято именно от Роджърс и остави отлично впечатления с изявите си за „лебедите“, който завършиха на 11-то място в дебютния си сезон в английския елит.

Според спекулациите в Англия, Роджърс не е никак доволен от Пепе Рейна, който е твърд титуляр на „Анфийлд“ и няма никаква конкуренция за вратарския пост. От началото на сезона във Висшата лига, испанецът прави грешка след грешка, които костваха на „червените“ важни точки.

Както е известно, след назначението си на „Анфийлд“, Роджърс успя да привлече със себе си от Суонси халфа Джо Алън, който прави истински фурор с червената фланелка. Гилфи Сигурдсон също бе пред трансфер в Ливърпул, но в последния момент предпочете двойно по-голямата оферта от страна на Тотнъм и подписа с лондонския клуб.