Контузената звезда на Манчестър Юнайтед Люк Шоу запазва малки шансове за място на Евро 2016. Той е аут от терените от септември миналата година, когато кракът му беше счупен на две места. 

От миналата седмица обаче той поднови тренировки на терен и според мениджъра на "червените дяволи" Луис ван Гаал, скоро може да се завърне в игра. Ако това се случи, селекционерът на Англия Рой Ходжсън също ще обмисли дали да го включи в разширения си състав за Европейското. 

"Люк все още тренира с физиотерапевт, но само поради причината, че все още трябва да почувства тревата и терена под краката си, да свикне отново с тях, защото седем месеца минаха от последния му мач."

"Но всички сме много щастливи за него и се надяваме да можем да го ползваме съвсем скоро. Завръщането му е близо и мога да го ползвам до края на сезона, макар че групата ни е доста голяма", сподели Ван Гаал. 

Той разкри още, че до завръщане близо е и капитанът Уейн Рууни, който е аут от средата на февруари, но краят на това отсъствие също се вижда.