Връзките между футболисти и хубавици от сапунени сериали не е нещо ново за светския живот на Острова. Последната романтична история между актриса и спортист е на път да се заформи между брюнетката Бруук Винсънт и крилото на Ман Сити Адам Джонсън.

Бруук нашумя покрай лезбийските сцени, в които участва в сериала „Коронейшън стрийт”. Тя хвърлила око на Адам по време на благотворителното ревю Fashion Kicks във вторник.

Джонсън дефилира на подиума, заедно с голяма част от съотборниците му, и според близки до актрисата, тя загубила ума и дума, щом го видяла. След ревюто двамата се уединили за кратък разговор, а на раздяла разменили телефонните си номера.

Крейг Белами не се съгласи да се качи на подиума, но за сметка на това хвърли 18 хиляди паунда за мотор „Харли Дейвидсън” в благотворителния аукцион след ревюто. Белами обаче няма да може да кара новата си придобивка, тъй като това е записано в договора на застрахователите на Ман Сити.

Коло Туре даде осем хиляди паунда за часовник „Ролекс”, надцаквайки Шей Гивън. Най-странната покупка обаче бе на Найджъл Де Йонг, който даде 3250 паунда за яке, носено от вокала на Oasis Лиъм Галахър на концерт през 2009 година.