Горещата Летиция Филипи направи невероятна фотосесия в италианското списание „Матрикс”, с която разтупка сърцата на милиони мъже. Малко след това обаче брюнетката призна, че не е сама…, а все още е гадже на Кристиано Роналдо.

Португалската суперзвезда замени Нерейда Гаярдо именно с Летиция през лятото, но се смяташе, че нещата между тях са само краткотраен флирт. Тя даде специално интервю пред италиански сайт, в което уточни много интересни детайли.

„Бих искала да уточня, че не сме се запознали на яхтата на Канаваро, както бе писано на някои места. Наистина се срещнахме в Капри, но бяхме в ресторант. Погледите ни се срещнаха, все едно гръм ни удари и двамата. Той дойде и ми поиска телефона, аз първо не му го давах, но най-после се предадох,” казва Летиция. „Бях впечатлена. Същата нощ прекарахме часове на телефона да си говорим.”

На въпрос дали по това време Роналдо все още е бил с Нерейда, новата любима каза: „Не, вече се бяха разделили. Наистина, съвсем наскоро, мисля, че беше около седмица, но той ми каза, че всичко отдавна е приключило.”

Летиция получи и логичния въпрос, дали и как поддържат връзката си сега, тя в Италия, а той в Англия. „Виждаме се малко, наистина, но все още сме заедно. Знам той какъв ефект има върху жените, те се побъркват, когато го видят. Но аз го приемам,” коментира тя.

Госпожица Филипи продължава с признанията: „И двамата сме домошари. Не обичаме да ни гледат. Аз му готвя, той обожава моята лазаня и всякаква паста. Тренираме заедно – плуваме, бягаме, спортуваме. Освен това имаме друга обща страст: филми на ужасите! Затваряме се в кино салона у тях и с часове гледаме филми…”

Въпросът за секса?! „Невероятно е, той е като луд. Но също така е много сладък и никога не отказва…” Имат ли си галени имена? „Най-често си казваме „обич”.

Кой е най-хубавият подарък, който й е правил? „Всеки път, когато отивам в Манчестър, той ме чака сам на летището. Красив и елегантен. За мен това е най-хубавият подарък.”

Още любопитни новини четете тук!