Треньорът на Милан Леонардо бе раздвоен в чувствата си след победата с 1:0 над Киево, която доближи отбора на точка от водача Интер.

В двубоя с летящите магарета обаче Дейвид Бекъм скъса ахилес и това го вади от игра не само до края на сезона в Серия А, но и няма да му позволи да участва на Мондиал 2010, който щеше да бъде рекорден за него като футболист на Англия.

„Контузията на Бекъм направи така, че да се чувстваме наистина зле. Той е необикновен играч и в мача срещу Киево показа това”, заяви Леонардо.

„Няма да празнувам победата толкова много, колкото щеше да ми се иска, ако не беше станала тази ужасна травма. Дейвид веднага разбра, че е контузил ахилеса си.”

„Победният гол на Кларънс Зеедорф в последната минута беше страхотен, той връща най-добрата си форма. В момента е трудно да го извадиш от състава.”

„Зная, че Интер е на само точка пред нас, но ние трябва да останем спокойни. Това е един много странен сезон и по какъвто и начин да завърши, ние ще го помним заради различните емоции, които изпитахме”, заяви още бразилският наставник на Милан.