Бившият нападател на Ливърпул Роби Фаулър показа твърда вяра, че мениджърът на отбора Брендън Роджърс ще успее да го измъкне от трудната ситуация, в която мърсисайдци се озоваха в началото на сезона.

Макар през миналия сезон „червените“ да бяха основният претендент за титлата, през този те дори не се доближават до предишната си форма. В събота те завършиха 0:0 у дома срещу Хъл Сити и това породи доста брожения срещу решенията на Роджърс, който дни по-рано бе записал и поражение на „Анфийлд“ с 0:3 от Реал Мадрид.

Въпреки че Ливърпул изостава с 9 точки от лидера Челси, Фаулър е уверен, че северноирландецът е точният човек за поста. „Нещата не се развиват така, както си представяхме“, отчете някогашният футболист, който е със статут на икона сред феновете. „Само Манчестър Сити – като изключим последния уикенд – и Челси са отборите, които са във форма, което не е чак толкова лошо.“

„Не мисля, че сме на светлинни години от тях и съм уверен в състава, който Брендън изгради. Мисля, че ще се справим. Всъщност не, не мисля – знам, че ще го направим. Той е толкова добър мениджър“, завърши Фаулър.