Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Денис Ъруин сподели, че очаква сериозни трудности за своя тим в турнира за Купата на Англия. В четвърти кръг „червените дяволи” ще срещнат Тотнъм, след като „шпорите” отстраниха Рединг снощи.

Двубоят между Юнайтед и Тотнъм ще се играе на 27 януари, неделя на „Олд Трафърд”.

„Тотнъм ни създаде доста проблеми в първия ни мач за първенство през август,” каза Ъруин пред официалния сайт на Манчестър Юн. „Мисля, че тогава имахме доста късмет и така спечелихме. Двубоят бе много важен за нас, тъй като до този момент нямахме победа, и това бе първата през сезона.”

Денис Ъруин, играл на три финала за ФА Къп под ръководството на Сър Алекс Фъргюсън, заяви, че не може да има съмнение колко много мениджърът на тима иска да стигне до финала на Уембли.

„Купата на Англия е важно състезание и може да видите, че има значение за мениджъра, като погледнете колко силен състав изведе срещу Астън Вила в третия кръг. Юнайтед иска този трофей. Тази надпревара се олицетворява с нашия клуб – ние имаме най-много купи, сър Алекс я е печелил рекордните пет пъти. Така че, това е състезание, в което всеки от нас иска да се представим добре.”

В момента Ъруин се изявява като водещ в клубната телевизия MUTV.