Легендата на английския футбол Джими Грийвс излезе от болницата, след като прекара повече от един месец там. Той беше настанен в лечебно заведение на 3 май, след като получи тежък инсулт. 

Лекарите направиха всичко възможно и спасиха живота му, след като в продължение на четири дни се бориха за него. Така сега 75-годишната легенда може да се възстановява в домашни условия. 

"Джими напусна болницата и сега няколко седмици ще бъде в рехабилитация в домашни условия. Състоянието му се подобри много, но все пак му трябва още известно време, защото трябва да измине дълъг път до пълното възстановяване."

"Всички се интересуват от състоянието му и затова Джим иска да благодари на всички за заинтересоваността. Точно тази загриженост му дава сили да продължи напред", написаха във фейсбук профила на бившия футболист от семейството му. 

Джими Грийвс е легенда на редица отбори, а за националния тим на "Трите лъва" има 44 гола в 57 мача, което го прави четвъртият най-добър реализатор в историята на островитяните.