Бившият шведски нападател Хенрих Ларсон призна, че най-много съжалява за това, че не е останал в Манчестър Юнайтед за повече от онези три месеца преди три години. Ларсон в момента води Ландскрона във втора шведска дивизия, а преди три години вкара 3 гола в 13 мача за „червените дяволи”. Тогава селекцията на сър Алекс Фъргюсън спечели Висшата лига през сезон 2006/07.

Шведът отиде на „Олд Трафорд” под наем от Хелзинборг през зимния трансферен прозорец на 2007 година. 39-годишният Ларсон призна сега, че тогава е избързал с решението си да си тръгне от Юнайтед веднага след трите месеца и да завърши активната си кариера сред елита на Швеция. Той добави, че сър Алекс се е опитвал да го убеди да остане при „червените дяволи”.

„Ако има нещо, за което съжалявам в кариерата си, е че се прибрах в Швеция, когато г-н Фъргюсън се опитваше да ме убеди да остана в Манчестър Юнайтед”, призна бившият нападател на Селтик и Барселона пред официалния сайт на ФИФА.

„Трябваше да остана на „Олд Трафорд” по-дълго, тъй като си изкарах много добре там. Всички в клуба искаха да остана. А аз бях в Юнайтед твърде за малко. Изживяването ми там бе фантастично. Въпреки че тогава бях вече на 35 години, усещах, че все още има футбол в мен”, добави Ларсон.

„Така че, да, за това съжалявам”, завърши бившият шведски национал.