Полузащитникът на Англия Франк Лампард разкри, че съвсем скоро ще каже официално кой ще бъде новият му тим, след като в края на миналия месец договора му с Челси изтече.

Ветеранът изкара 13 години на „Стамфорд Бридж“, като се превърна в най-резултатния за „сините“ в цялата им история заради своите 211 попадения.

Засега слуховете около бъдещето на халфа се въртят предимно около американския Ню Йорк Сити, който вече си осигури услугите на Давид Вия.

„Сега разполагам с няколко много добри опции“, коментира Лампард. „Няма какво да кажа, но съвсем скоро ще направя своето решение.“

„Би ми се искало да игра за Англия отново. Но никой не може да играе завинаги. Все още не съм решил какво ще правя. Наясно съм, че кариерата ми в националния отбор не може да продължи за вечни времена, затова се наслаждавам на всяка минута от нея.“

„Решението ще бъде трудно, но в крайна сметка аз никога не бях мечтал да направя подобна кариера с Англия. Затова ще бъда щастлив, независимо от това какво ще избера“, завърши Лампард.