Мениджърът на Евертън Франк Лампард заяви, че отборът му показва добри знаци преди гостуването на Нюкасъл в сряда вечер в мач от 12-ия кръг на английската Висша лига.

„Нюкасъл има фантастичен мениджъри екип, с голямо внимание към детайлите, сигурен съм в това само като гледам отстрани. Имат добри състезатели, селектирани внимателно в последните два трансферни прозореца. Доведоха отличен директор по футболните въпроси, така че изглежда имат истински план и посока, в която искат да се движат“, коментира Лампард.

„Наясно сме, че ни чака много труден двубой и изпитваме уважение към противника. И те, и ние напреднахме в сравнение с миналия сезон. Мисля, че при нас определено има по-добри знаци, така че се надявам да продължим по този начин. Имахме някои тежки срещи, в които не постигнахме необходимия резултат“, каза още Франк Лампард.

Тимът на Евертън заема 14-о място във временното класиране във Висшата лига с 10 точки от 10 изиграни мача, докато Нюкасъл заема шестата позиция с 15 точки към момента.