Полузащитникът на националния отбор на Англия Франк Лампард поздрави съотборника си Дейвид Бекъм след победата с 5:1 над Казахстан, за постижението му - футболистът на ЛА Галакси записа своя мач номер 106 с фланелката на „трите лъва”.

„За Бекъм е чудесно, че успя да изравни постижението на сър Боби Чарлтън. Той бе лидер на отбора в продължение на много години. Да имаме Дейвид Бекъм в тима си, независимо дали ще започне като титуляр в даден мач или не, е страхотно”, заяви Лампард, като отбеляза, че ролята на звездата за „трите лъва” не е за подценяване.

„Той е много ценен за отбора и когато излезе на терена вдига качеството на отбора, както видяхте това се случи и в мача срещи Казахстан”, добави играчът на Челси.

Франк Лампард отхвърли всички обвинения, че не могат да се разбират със Стивън Джерард на терена: „Нямам никакви проблеми с него. Най-важното е отборът да печели. Не мисля, че е важно дали сме били двама или трима в полузащитата. Всички играят добре, Гарет Бари също бе на ниво, докато беше в игра. ”