Франк Лампард разсея напълно появилите се слухове, че отношенията между него и Джон Тери са обтегнати, заради смяната на Жозе Моуриньо, като Франки сподели още, че двамата състезатели са големи приятели и работят заедно за развитието на Челси.

Медиите в Англия разпространиха спекулациите, че капитанът на „сините” и Лампард не се разбират на „Стамфорд Бридж” заради треньорската рокада в тима през септември.

„Чух за тези слухове, разпространяващи, че с Джон сме скарани. Че едва ли не има някакъв скандал и не си говорим. Как заминаването на Моуриньо застанало помежду ни. Всичко това са пълни глупости”, започна Лампард.

„Не мога да разбера желанието на дадени хора да създадат конфликт там, където такъв просто не съществува, да не говорим, че сега е време, в което всички трябва да сме единни”, продължи английският футболист.

„Аз харесвам Аврам, но мисля, че му е малко трудно. Образът, който има сред обществеността, е напълно различен от този на Жозе Моуриньо. Може би това е и една от причините някои хора да критикуват”, завърши Франки.