Франк Лампард е поредният английски футболист, озовал се в положението да слуша и изпълнява нарежданията на жена. Полузащитникът на Челси напуска Лондон, тъй като това желае годеницата му и майка на двете му деца Елън Рийвс.

Лампард обаче няма да замине твърде далеч, тъй като остава футболист на „сините”.

Той само трябва да се откаже от досегашния си нощен живот и да се премести в провинцията, за да умилостиви любимата си.

Рийвс е поставила ултиматума – тръгваш в мен към Съри или оставаш сам в Лондон, след като преди време медиите разкриха изневяра на Лампс. Испанската фурия за известно време дори бе решила да прекрати годежа и да се раздели с играча, но впоследствие реши да му даде още един шанс.

И сега Лампард се възползва от него, като в петък следобед започна да изнася покъщнината от дома им в хубавия лондонски квартал Фулъм и да го товари в камиони в посока Ешър, област Съри.

Франк и Елън имат две дъщери – Руна на 2 години и новородената Исла. Те са сгодени отдавна, но все още не са насрочили дата за сватбата, която се очакваше да е тази година.

В своята книга, Totally Frank*, Лампард нарича западен Лондон свой дом и твърди, че не желае никога да напуска столицата. Както изглежда обаче, за момента Елън командва парада…

* изразът е игра на думи с името на футболиста и означава „Напълно откровен”