Легендата на Челси Франк Лампард гледа с оптимизъм към бъдещето на клуба с Антонио Конте начело. Английският ветеран заяви, че новият мениджър ще успее да имплементира собствения си стил в клуба.

„Сините“ правят един от най-слабите сезони в модерната си история, като с Жозе Моуриньо начело записаха 9 загуби в първите 16 кръга. Това беше достатъчно за собственика Роман Амбрамович, за да уволни португалеца, а до края на сезона беше назначен Гуус Хидинк. Вече от няколко седмици се знае, че Конте поема щафетата от следващата кампания.

„Конте има да свърши много работа“, каза 37-годишният Лампард. „Челси се намира в преходен период, който започна позитивно и изглеждаше така, сякаш отборът се движи в правилна посока, но всичко се оказа коренно различно. Не бива да се намираме там, където сме сега.“

„Можете да видите, че Конте ще хване бика за рогата и ще се опита да наложи своя стил и техника в клуба. Той може би ще трябва да доведе играчи, които са готови да го следват. Ще има промени в Челси“, предсказа Лампс.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS