Крилото на Тотнъм Ерик Ламела твърдо отхвърли вероятността отново да се завърне в Серия А, каквито спекулации имаше това лято.

Аржентинецът кара своята трета година като част от „шпорите“, а заради бледите първи две преди началото на сезона неговото име често бе замесено в информации за преминаване в един или друг клуб. В Италия се говореше, че бившият му отбор Рома се конкурира с Интер за неговия подпис, а пък в последния ден от трансферния прозорец Олимпик Марсилия почти успя да го привлече под наем.

„Още откакто дойдох тук, хората говорят как ще си тръгна“, каза Ламела. „Те казваха, че това ще се случи през първата година, после през втората, а ето че сега сме в третата. Аз никога не съм говорил, защото няма нищо за казване.“

„Винаги съм мислел как да остана в Тотнъм. Дали бих преминал в Марсилия, Интер или обратно в Рома? Не. Винаги съм искал да бъда тук и изразих ясно това.“

„Говорих със съотборниците си, с клуба, с всички. Чувствам се добре в Тотнъм и ми харесва. Много съм щастлив. Вече се адаптирах, а моите колеги ме карат да се чувствам като у дома“, завърши Ламела.