Крилото на Тотнъм Ерик Ламела иска да получава двойно по-високо възнаграждение. Това е основната претенция на аржентинеца в преговорите за подновяване на договора му.

Бившият ас на Рома настоява да бъде следващият футболист, който ще подпише нова сделка. Само преди 6 дни „шпорите“ предоговориха условията на водещия си плеймейкър Криситан Ериксен. Това прави малко вероятно започването на нови разговори с Ламела, като освен него предложения чакат още Кайл Уолкър и Ян Вертонген.

Формата на Ламела е много солидна през последните 2 години, така че е нормално да очаква по-добри условия от клуба. В същото време обаче ако Тотнъм удовлетвори претенциите му, то техничарят ще стане най-скъпоплатеният футболист на лондончани.

В момента Ламела се разписва срещу 60 хиляди паунда седмично, което го нарежда зад вратаря Уго Лорис (80 хиляди) и Кристиан Ериксен (75 хиляди). Дори Хари Кейн все още не може да получи желаната заплата от 100 хиляди паунда на седмица, което прави претенциите на Ламела още по-странни.

Най-рано преговорите с фланговия футболист могат да започнат през зимата, но по-вероятното е да бъдат отложени за края на настоящия сезон.