Истинско нашествие на футболни съпруги видя една от най-популярните певици Бийонсе на концерта си в Манчестър. Американската звезда бе уважена от семейство Рууни, цялата фамилия Джерард, Майкъл Карик и половинката му, както и Джолиан Лескът с приятелката си.

Бийонсе е любимата изпълнителка на Колийн Рууни, и младата майка остави бебето Кай Уейн на родителите си, за да се измъкне и да гледа концерта й, за втори път в рамките на седмица. Този път, за разлика от първия, Колийн бе придружена от съпруга си Уейн, приключил с ангажиментите към националния отбор. Семейство Рууни се появи заедно пред обективите за сефте, след изписването на бебето. Колийн реши да поживее малко при родителите си първоначално, за да има помощ в отглеждането на малкия Кай. Уейн Рууни от своя страна призна наскоро, че все още не е сменял памперс, тъй като жена му е по-бърза в тази работа.

Полузащитникът на Ливърпул Стивън Джерард също заведе половинката си Алекс на концерта, но двамата бяха придружени от по-малки фенки на Бийонсе – двете си дъщери Лили Ела и Лекси. Майкъл Карик и съпругата му Лиса също уважиха събитието, както и Джолиан Лескът, придружен от хубава девойка.