Франс Лампард и испанската му годеница Елън Рийвс са пред окончателна раздяла, след като футболистът на Челси бе хванат в изневяра.

Двойката така и не може да намери общ език, откакто Елън отказа да прости на изгората си една забежка с източноевропейска красавица в хотел в САЩ. Според информациите, той прекарал часове с брюнетката в казиното на хотел „Уайн” в Лас Вегас, след което я завел в стаята си.

Самият Лампард определи публикациите като „шибани глупости”.

Дни по-късно Елън бе фотографирана без годежния си пръстен, а неин близък заяви: „Франк и Елън обмислят дали няма да е по-добре да поемат по различни пътища. Изглежда, че връзката им няма да може да оцелее след това.”

Само месец преди изневярата, Елън дари Франк с втора дъщеря Исла, а двойката възнамеряваше да сключи брак до края на годината.

Но Рийвс свали годежния пръстен, след като за втори път, откакто са заедно, Лампард бе хванат „в крачка”. Миналата година Монце Лукас твърдеше, че е спала с играча на Челси преди мача от Шампионската лига с Барселона.

Бащата на Елън, Хосе, коментира: „Елън и Франк са възрастни хора и ако имат проблеми, трябва сами да ги разрешат.”

Лампард не живее в семейния дом в Съри, откакто Челси се прибра от предсезонна подготовка, и рядко е забелязван в имота оттогава.

Агентът на футболиста обаче отрече всички слухове с думите: „Те няма да се разделят. Семейството ще ес мести в нова къща в Ешър скоро.”