Половинката на Франк Лампард Кристин Блейкли вече бе официално представена на феновете. Ако досега тя бе снимана в компанията на полузащитника само от наблюдателни папараци, то най-после играчът посмя да я покаже офциално на привържениците.

По време на почетната обиколка на отбора в Лондон, телевизионната водеща бе заела мястото си сред празнуващия тим - на опашката на открития автобус. Играчите и ръководството на Челси показаха двете купи на феновете в западната част на града като минаха като на парад със специалното возило.

Кристин Блейкли бе нахлузила шапка на отбора и се радваше почти колкото футболистите. На опашката на автобуса места бяха заели и други жени на играчи.

31-годишната брюнетка бе гост и на тържеството на Челси в събота вечерта след спечелването на първия дубъл в историята на клуба.

В същото време бащата на полузащитника Франк-старши, изрази благословията си двамата. Той сподели, че се радва много за сина си, който най-после е намерил жената, която го прави истински щастлив.

„Имаше период, в който наистина беше трудно да видиш усмивка на лицето му. Толкова съм горд и щастлив, че той успя да намери Кристин. Тя е красиво момиче и го прави много, много щастлив”, сподели бащата на Франк Лампард.