Кристиано Роналдо е организирал оргия с пет проститутки в собствения си дом, това разкри „Сън”. Купонът, който португалецът си спретнал в своя басейн, бил в чест на първата победа на „червените дяволи” в първенството в двубоя с Тотнъм.

Петте девойки, наети от Роналдо, са пътували 60 мили с такси от Лийдс до къщата на Роналдо, която е в покрайнините на Манчестър. На партито освен Роналдо, бил неговият съотборник Андерсон, както и други хора, които се разположили в басейна и джакузито. Възможно е сред тях да е имало и други играчи на Юнайтед.

Момичетата са направили серия от снимки в къщата със своите мобилни апарати. Има и видеоклип, на който Андерсон е само по бельо.

Звездите на „червените дяволи” са били пияни и са вдигали шум в малките часове, който е чут от съседите на Роналдо. Момичетата са от агенция „Макензи Ескорт”, която според собствения си сайт е най-новата и бързо растяща агенция за подобен вид услуги.

В басейна те са били голи, тъй като не са разполагали с бански. Те са се разхождали свободно във всички части на имението.

Купонът е приключил около 5 часа сутринта, когато един от мъжете е казал на проститутките да бъдат тихи, тъй като Роналдо е изморен и е отишъл да спи.