Кристиано Роналдо може изненадващо да се върне в игра за Манчестър Юнайтед още тази седмица, след като мениджърът сър Алекс Фъргюсън разкри, че ще вземе португалеца за гостуването на „Анфийлд” в събота.

Срещата от Шампионската лига срещу Виляреал в сряда изглежда доста възможен вариант, феновете на „червените дяволи” да видят Кристиано на терена, след като първоначалните очаквания бяха звездата на шампионите да отсъства от игра до октомври.

В началото на юли, в Амстердам, Роналдо претърпя успешна операция на глезена, но информациите от Острова твърдят, че възстановяването му върви отлично.

„Кристиано вече тренира, работи с първия отбор. Има вероятност да го взема с нас за мача с Ливърпул. Възможно е обаче да вземе участие в средата на седмица, кой знае…”, заяви Фърги пред телевизията на „червените дяволи”.

„Още преди две седмици съобщихме, че възстановяването му върви повече от успешно и преодолява контузията си. Работи здраво с кондиционния треньор и върви към завръщането си в игра за първия тим”, добави още мениджърът на Манчестър Юнайтед.