Звездата на португалския футбол Кристиано Роналдо отпразнува зашеметяващия си трансфер в Лос Анжелис, в компанията на Парис Хилтън, съобщава английския таблоид „Сън”, който публикува снимки от купона на играча.

24-годишният футболист, бе целуван и получи доста прегръдки от богатата наследница, която се появи в клуба заедно със своята сестра Ники. Изглежда двамата са се забавлявали доста, тъй като разказите на очевидците са доста красноречиви, според един от тях в един момент, Криано Роналдо е сложил бутилка между краката си, необузданата Парис го е помилвала. „Бяха много колоритни.”

Двамата си разменили доста прегръдки, а в същото време си поделили бутилка скъпо шампанско, с което полели трансфера на Роналдо.

Парис Хилтън пристигнала първа в заведението, а час по-късно към компанията се присъединил португалския национал. В 5 часа сутринта (местно време) той напуснал клуба с широка усмивка на лицето.

Пред свои приятел купонджийката споделила: „Той е страхотен, истински спортист - и химията между нас е голяма. Кристиано е много по-добър от бившия ми. Той не беше нищо друго, освен нископлатен бейзболен играч.”

В момента футболната звезда си почива в Лос Анжелис, след като през изминалата година той предпочете да се отдаде на отдих в САЩ. Тогава Парис и Кристиано се бяха засекли в нощен клуб, но тогава между тях не се случи нищо. Според приятел на богатата наследница обаче, тя още тогава си е наумила, че футболистът трябва да се оплете в мрежите й: „Тя го смята за секси и екзотичен, и харесва тялото му. Парис харесва мъжете с акцент, защото това й действало като афродизиак.”

„Още с влизането, той започна да я оглежда отгоре до долу. След малко отиде да й каже „здравей” и изглежда остана поразен от нея. Двамата флиртуваха и се смяха цяла нощ”, разкри източник, който добави, че Кристиано й разказал за всичко случващо се с Реал Мадрид, а след това вдигнали тост с шампанско, за да отпразнуват трансфера.

„Роналдо и Парис бяха през цялото време един до друг, целуваха се във ВИП сепарето. Целуваха се по устните и се държаха за ръце. Езикът на телата им беше много красноречив”, добави още очевидец.