Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо обеща на феновете си, че през 2008 година ще стане още по-добър отколкото през изминалата. Португалецът бе един от играчите, които допринесоха изключително много за титлата на „червените дяволи” през следващия сезон, както и за представянето на тима в Шампионската лига.

„За мен 2007 година ще си остане необикновена. Станах шампион на Англия, стигнах до полуфинал в Шампионската лига и финал за Купата на страната”, разкри Роналдо пред „Сън”.

„Смятам, че свърших добра работа през годината, но се надявам да бъда още по-добър през следващата. Както обикновено приоритет за нас са Премиършип и Шампионската лига. През миналата година нямахме късмет на полуфиналите срещу Милан, но се надявам вече да се представим още по-добре, при положение, че имаме тази възможност”, добави още Кристиано Роналдо.

„Аз съм в идеалния клуб за мен и продължавам да се развивам. Когато пристигнах в Англия бях само на 18 години, за четири години всичко се промени”, добави звездата на Манчестър Юнайтед.

„Чувствам се чудесно. Надявам се да продължа да се развивам в всеки изминал мач”, завърши португалският национал.