Бившата на Кристиано Роналдо – Нереида Гаярдо, отново изскочи от нищото с поредните си изявления от типа „искрено и лично”. Този път атрактивната испанка разкри, че португалският национал я е мамел, докато са били заедно.

Самата Гаярдо, без капка свян, сподели пред местен телевизионен канал, че е ровила в телефона на звездата на Манчестър Юнайтед, и в него е открила … секси СМС-и от друга жена.

„Докато бяхме заедно, проверих телефона му. И останах доста изненадана. Друга жена – испанка”, сподели Нереида, която обаче се съмнява, че текстовите съобщения може и да са били от момиче от Маями.

„Изглеждаше така, сякаш си играеше с момичетата чрез СМС-и, така че му казах: Ако искаш да играеш тези игри, по-добре ми кажи и ще си взема стария телефон и ще се махна”, добави още Гаярдо.

Водещата на предаването обаче я попита, дали след това е татуирала инициалите и номера на Кристиано Роналдо на китката си, а испанката отговори: „Това се случи преди да видя СМС-а. Ще махна татуировката, майка ми е дерматолог, и ще я махна от себе си”.