Кристиано Роналдо не бе сред най-щастливите играчи на Манчестър Юнайтед след снощната победа над Спортинг с 1:0 в мач от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Португалецът отбеляза победното попадение за своя отбор, но изрази симпатията си към бившия си тим от Лисабон.

Манчестър Юнайтед е настоящия ми отбор, но аз харесвам Спортинг – това е втория ми дом и ми е малко тъжно. Тези хора са ми много скъпи, разбира се, радвам се за победата все пак”, каза футболистът.

„Това бе една прекрасна вечер, успях да отбележа гол, спечелихме навън, което е много важно за нас. Мачът бе страхотен, всички се забавляваха на терена, според мен резултатът бе справедлив”, продължи Роналдо.

„Ред е на Челси. Няма да ни се отрази зле да излезем срещу тях след тази поредица от победи”, изкрещя наставникът на „червените дяволисър Алекс Фъргюсън разпален от снощния успех.

"Мачът със „сините” е много важен за нас. Това, че отиваме набрали инерция и подходящ ритъм на игра е много важно за нас. Много от нашите състезатели ще се върнат за тази среща, което допълнително ще повиши шансовете ни за едно отлично представяне”, сподели Фърги.

„Много се радвам за Роналдо, много рядко в днешно време, някой футболист би получил такива овации, след като е вкарал на бившия си отбор”, призна още сър Алекс.