Футболното сърце на Кристиано Роналдо вече тупти в един ритъм с това на 18-годишната студентка Оливия Соундърс, гръмна английското издание „Сън”. Звездата на Манчестър Юнайтед изглежда е хлътнал по абсолютно неизвестното момиче.

Португалският национал бе засечен преди няколко вечери да изпраща новата си половинка със скъпото си Бентли Континентал, струващо 150 хиляди паунда.

Любопитното е, че докато заможният играч обитава струващото 4 милиона имение, русокосата студентката живее в един от апартаментите обособени за учещите се в Манчестърския университет. Момичето е отседнало в невзрачен апартамент заедно с още няколко момичета, с които дели кухня, всекидневна и маса за пинг-понг.

Оливия води скромен живот – кара Форд Ка, а във Facebook-a Си е написала, че обича да пазарува, да се забавлява и да прекарва свободното си време с приятели.

Оливия, популярна още като Лив сред познатите си, учи в бакалавърската програма по мениджмънт. През свободното си време тя се прехранва като промоутърка в нощен клуб.

Срещата на двамата, след която бяха засечени от любопитните папараци, бе в бара на хотел Хилтън в Манчестър.

„Лив е зашеметяваща, той не може да откъсне очи от нея. Вече излизаха на няколко срещи, откакто започнаха да поддържат връзка чрез съобщения. Роналдо може да разполага с много средства, но той ще бъде щастлив с момиче като Лив. Тя е амбициозна, интелигентна, красива – не като типичните футболни половинки”, сподели приятелка на Оливия.

„Лив се издържа самостоятелно и не би търсила парите на никой. Но ако нещата потръгнат с Кристиано, ще бъде по-добре. Тя е много ентусиазирана от това, което им се случва”, добави още информаторът на „Сън”.

Предишните връзки на Кристиано Роналдо бяха с далеч по-известните от Лив Мерче Ромеро (тв водеща), Джема Аткинсън и Нереида Гаярдо.

Самата 18-годишна студентка не пожела да коментира пред „Сън” взаимоотношенията си с Кристиано Роналдо.