Нападателят на Англия Питър Крауч е бил разпитван от охраната на сграда в Дубай, след като решил да погостува на стюардеса в 3:00 сутринта.

30-годишният Крауч се вписал като гост в небостъргача „Милениум Тауър”, когато пристигнал там с 22-годишната Сузане Тюнесвайт след бурно парти.

Англичанинът обаче си тръгнал от сградата след десет минути, тъй като началникът на охраната в комплекса започнал да го разпитва. Неженените двойки, които нарушават моралните закони в арабската страна могат да бъдат наказвани дори със затвор.

Крауч и норвежката стюардеса решили да се преместят в апартамента на момичето след парти в нощен клуб, където нападателят и негови съотборници похарчили 60 000 паунда за напитки.

Питър Крауч се вписал като гост с името Питър Джонсън, но фамилията му била оградена в кръг и заменена с истинското му име.

Всички тези събития се случили на 27 февруари, дни преди приятелката му и модел Аби Кланси да роди дъщеря им София Руби Крауч.

Не се знае дали английският национал и Сузане са правили нещо нередно, а самата стюардеса заявила пред охраната, че не се опитвала да вкара футболиста в апартамента си тайно, а просто да вземе нещо от там. Тя представила играча като приятел, с когото се знаят от общи познати.

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап прати играчите си в Дубай, докато се подготвяха за мача от Шампионската лига срещу Милан.

Миналия август, проститутката Моника Минт, на 19 години, заяви, че Крауч й е платил 800 паунда за секс.