Английският футбол винаги се е славел с резултатни, зрелищни и завързани мачове. И ако напоследък тактиката във Висшата лига поизмества малко типичните шоута от средата и края на миналия век, в Чемпиъншип не е така. 

Доказателството беше мачът между Шефилд Юнайтед и Фулъм, който завърши 5:4 за гостите от Лондон. И това е един, хайде не традиционен, но доста често срещан резултат по долните дивизии на Острова. 

Головото шоу на "Брамал Лейн" даде Лиън Кларк, който откри за "остриетата" още в 6-та минута, но бившият играч на Ливърпул Шей Оджо изравни в 28-та. Само две по-късно обратът беше пълен след попадението на Райън Сесеньон за бившия отбор на Димитър Бербатов. 

Това обаче далеч не беше всичко преди почивката. Кларк изравни за 2:2 в 39-та минута и когато изглеждаше, че при този резултат ще дойде почивката, Шей Оджо подаде на Райън Сесеньон за 3:2 в полза на лондончани в 44-та минута. 

Последваха тихи минути, преди Шей Оджо да направи 4:2 в 69-та. Всичко изглеждаше приключило, когато Сесеньон оформи хеттрика си в 78-та минута за 5:2 и ознаменува по най-добрия начин перфектната си игра в този мач. 

Но домакините се вдигнаха на финален щурм и можеха да стигнат до малко очакван хикс. Самир Каръдърс намали на 3:5 в 86-та минута, а Лиън Кларк стана вторият играч с хеттрик в този мач, след като се разписа в 90-та минута за крайното 4:5. 

Той можеше да вкара и пети гол за Шефилд Юнайтед в продълженията, но не беше точен и в крайна сметка успехът беше за Фулъм. Така лондончани събраха 23 точки и се утвърдиха в средата на таблицата на 14-то място. "Остриетата" вече са трети с 36 точки, на две зад лидера Уулвърхемптън, чийто мач от кръга предстои.