Трансферният прозорец затвори в Англия, Испания, Италия и Франция затвори. Вижте по-важните сделки, които бяха официално обявени до 1 часа, на 1-и февруари.

--

00:59 - Арсенал обяви на официалния си сайт, че левият бек на Малага - Начо Монреал се е съгласил да подпише с лондончани дългосрочен договор.

00:57 - ОФИЦИАЛНО: КПР обяви привличането на Джърмейн Джинас от Тотнъм. Договорът на играча е за година и половина. Андрос Таунзънд също преминава от Тотнъм в КПР, но под наем до края на сезона.

00:52 - ОФИЦИАЛНО: Евертън взе от Барнзли Джон Стоунс.

00:48 - ОФИЦИАЛНО: Аякс прати във Фулъм до края на сезона полузащитника Ийонг Ино.

00:42 - ОФИЦИАЛНО: Стоук Сити прати Матю Ъпсън под наем до края на сезона в Брайтън

00:24 – ОФИЦИАЛНО: Болтън се договори с Партизан за Мохамед Камара. Националът на Сиера Леоне, наричан Медо, ще подпише договор за три години и половина, след като получи необходимото разрешително.

00:15 – ОФИЦИАЛНО: Сарагоса взе нападателя Рубен Рочина от Блекбърн. Рочина е юноша на Барселона.

00:10 - ОФИЦИАЛНО: Тотнъм прати Саймън Доукинс под наем в Астън Вила.

23:58 - ОФИЦИАЛНО: Тимът на Болоня е успял да привлече в последните минути от италианския трансферен пазар нападателите Лазарос Христодулопулос от Панатинайкос и Давиде Москардели от Киево.

23:54 - ОФИЦИАЛНО: Стана ясно, че 33-годишният защитник Кристиан Терлици преминава от Пескара в Сиена, където ще играе до края на сезона в Серия А.

23:51 - По всичко личи, че трансферът на Питър Одемвигне в КПР пропада, след като от клуба не са го допуснали да влезе в офисите на "Лофтус Роуд". По-рано от Уест Бромич заявиха, че Одемвигне няма разрешение да преговаря с КПР.

23:42 - ОФИЦИАЛНО: Лийдс привлече Хабиб Хабибу от белгийския Зулте до края на сезона.

23:40 - ОФИЦИАЛНО: Стоук Сити привлече американския национал Брек Шей от Далас срещу 2,5 милиона лири.

23:38 - По всичко личи, че Тотнъм няма да може да вземе Леандро Дамиао, тъй като от Интернасионал искат повече пари от предложените им 17 милиона лири.

23:16 - Наставникът на Шахтьор Мирча Луческу потвърди, че Вилиян се е съгласил да отиде в Анжи Махачкала.

23:12 - По-малко от два часа до края на траснферния прозорец! Интересно е при Арсенал и привличането на левия бек Начо Монреал от Малага, както и при КПР, където се чакат още новини около Джърмейн Джинас и Питър Одемвигне.

23:09 - ОФИЦИАЛНО: Уест Хем прати полузащитника Алу Диара под наем в Рен до края на сезона.

23:04 ОФИЦИАЛНО: Новите зимни попълнения в Интер вече са 5 - Ковачич, Роки, Карисо, Счелото и Кузманович, докато Уесли Снайдер и Фелипе Коутиньо бяха продадени, а няколко млади играчи бяха преотстъпени в други отбори.

22:44 - ОФИЦИАЛНО: Тотнъм прати младока Райън Мейсън в Лориен до края на сезона.

22:19 - ОФИЦИАЛНО: Бившият футболист на Тотнъм Рето Циглер премина от Ювентус във Фенербахче до края на сезона.

22:15 - Тотнъм вдигна офертата си за Леандро Дамиао от Интернасионал на 17 милиона лири. В същото време лондончани почти сигурно ще пратят Джърмейн Джинас под наем в КПР до края на сезона.

22:00 - Английският Фулъм продължава да бъде един от най-активните на трансферния пазар. След привличането на Емануелсон от Милан и Станислав Манолев от ПСВ, лондончани са на път да си осигурят и подписа на Бафетимби Гомис от Лион.

21:50 - Крилото на Ливърпул Фернандо Сусо остава на "Анфийлд" въпреки спекулациите, че е пред трансфер в тима на Уигън. Новината съобщи самият Сусо в официалния си акаунт в Twitter.

21:31 - ОФИЦИАЛНО: Бразилският национал от Лион Мишел Бастос подписа договор под наем с немския Шалке. Контрактът му е за срок от 18 месеца.

21:28 - ОФИЦИАЛНО: Малага привлече чилийския полузащитник Педро Моралес. Договорът му с Малага е до края на сезона. Моралес ще носи екипа с номер 14.

21:14 - ОФИЦИАЛНО: Барселона даде крилото Исаак Куенка на Аякс Амстердам под наем до края на сезона.

21:12 - ОФИЦИАЛНО: БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛ СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ ПРЕМИНА ПОД НАЕМ ОТ ПСВ АЙНДХОВЕН ВЪВ ФУЛЪМ, КЪДЕТО ЩЕ ИГРАЕ ЗАЕДНО С ДИМИТЪР БЕРБАТОВ!

21:06 - ОФИЦИАЛНО: Нападателят на Валенсия Фернандо Гаго преминава под наем в тима на Велес Сарсфийлд. Договорът на аржентинеца е под наем за шест месеца.

21:02 - ОФИЦИАЛНО: Фиорентина обяви привличането на Мохамед Сисоко от Пари Сен Жермен. Бранителят от Мали отива в Италия до края на сезона, след което „виолетовите” ще имат опция да го привлекат за постоянно.

20:59 - Лацио привлече 19-годишния полузащитник Фелипе Андерсон от Сантос за сума между 7,5 и 10 милиона евро.

20:49 - ОФИЦИАЛНО: Астън Вила се раздели със защитника си Стивън Уорнък, който подписа с тима на Лийдс.

20:34 - Бешикташ ще се опита да привлече българския национал Станислав Манолев преди края на зимния трансферен прозорец, пишат медиите в Турция. По-вероятно това е поредната спекулация по адрес на българина, който в момента е в Лондон за последни детайли около преминаването му във Фулъм.

20:21 - Според Sky Sports, Арсенал е на път да осъществи два трансфера преди затварянето на трансферния прозорец. Става дума за защитника на Атлетик Билбао – Фернандо Аморебиета и Начо Монреал от Малага. От Билбао обявиха, че Аморебиета няма да напуска клуба през зимата, докато сделката за Монреал изглежда възможна.

20:09 - ОФИЦИАЛНО: Наполи привлече под наем до края на сезона 18-годишния дефанзивен полузащитник Йосип Радошевич от Хайдук Сплит и централния защитник Роландо от Порто.

20:03 – ОФИЦИАЛНО: Нюкасъл привлече швейцарския защитник Кевин Мбабу. 17-годишният бранител ще започне кариерата си при „свраките“ в юношеските формации на клуба.

20:00 - ТРАНСФЕРНИЯТ ПРОЗОРЕЦ В ИТАЛИЯ Е ОФИЦИАЛНО ЗАТВОРЕН!

19:34 - ОФИЦИАЛНО: Тотнъм потвърди, че вратарят Еурелио Гомес преминава под наем до края на сезона в немския Хофенхайм.

19:22 - Вратарят на Рома Маартен Стекеленбург е напуснал тренировъчната база на италианския тим и се е отправил към Лондон, за да финализира трансфера си във Фулъм, съобщава "Гадзета дело Спорт".

19:10 - Съндърланд освободи Луис Саха.

19:08 - ОФИЦИАЛНО! Дейвид Бекъм стана играч на Пари Сен Жермен. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед подписа до края на сезона, като цялата му заплата ще отиде за благотворителност.

19:05 - Защитникът на Барнзли Джон Стоунс в момента преминава медицински прегледи в Евертън.

18:56 - Бреша прие офертата на Милан за Бартош Саламон.

18:55 - ОФИЦИАЛНО! Щутгарт потвърди, че продаде Здравко Кузманович на Интер.

18:38 - ОФИЦИАЛНО! Франко Бриенца смени закъсалия Палермо с Аталанта. 33-годишният халф подписа до 2014 година с тима от Бергамо.

18:34 - Пресконференцията на Пари Сен Жермен все още не е започнала, защото хора на клуба учат Дейвид Бекъм как да прочете изявлението си на френски.

18:29 - Гаетан Бонг от Валансиен всеки момент може да получи предложение от Арсенал. Французинът е най-вероятният кандидат за заместник на контузения Киърън Гибс.

18:24 - Освободеният от Ливърпул вратар Дони подписа с бразилския Ботафого.

18:20 - Анжи извади умопомрачителните 34 милиона паунда за звездата на Шахтьор Донецк Вилиан.

18:19 - Арсенал не се отказва от Давид Вия - пусна нова оферта до Барселона.

18:09 - Милан изпрати оферта от 3,5 милиона евро за Бартош Саламон от Бреша.

18:01 - ОФИЦИАЛНО! Астън Вила се договори с Клермон Фуут за Якуб Сила. 22-годишният дефанзивен халф подписа за 3,5 години.

17:55 - ОФИЦИАЛНО! Спас Делев отново е играч на ЦСКА. Крилото утре ще подпише за 1,5 години, като преди това ще мине медицински прегледи.

17:49 - ОФИЦИАЛНО! Стоук Сити прати Рори Делап под наем във втородивизионния Барнзли.

17:48 - ОФИЦИАЛНО! Челси прати 19-годишния Патрик Бамфорд под наем в Милтън Кийн Донс. Нападателят ще остане там до края на сезона.

17:47 - Ако продаде Том Инс, Блекпул веднага ще отправи оферта за Камерън Стюърт от Хъл Сити.

17:38 - "Скай Спортс" предаде, че звездата на Уест Бромич Питър Одемвинги е най-вероятното ново попълнение на Куинс Парк Рейнджърс.

17:33 - Жорес Окоре ще остане в Нордсееланд до края на сезона въпреки интереса на Фулъм.

17:31 - ОФИЦИАЛНО! Бордо преотстъпи Жусие на Ал-Васл до края на сезона.

17:28 - Интер ще опита да привлече резервния вратар на Лацио Хуан Пабло Карицо.

17:22 - Арсенал смята да предложи защитника си Андре Сантос в замяна на Никола Н'Кулу от Олимпик Марсилия.

17:15 - Селтик е много близо до привличането на норвежкия вратар Виктор Норинг от Трелборг. В момента шотландският шампион води преговори за личните условия на играча.

17:02 - ОФИЦИАЛНО! Английският национал Джак Бътланд премина в Стоук Сити. Той ще доиграе сезона под наем във вече бившия си клуб Биримнгам. На Острова смятат, че "грънчарите" са платили малко под 5 милиона паунда за вратаря.

16:59 - Тотнъм предложи 16 милиона паунда на Интернасионал за Леандро Дамиао.

16:52 - Уотфорд получи 225 хиляди паунда от трансфера на Дани Греъм от Суонси в Съндърланд. Нападателят има 41 гола в 98 мача за "стършелите".

16:50 - Ливърпул прекрати договора на резервния страж Дони. Бразилецът най-вероятно ще се оглежда за нов отбор в родината си.

16:46 - ОФИЦИАЛНО! Двоен удар за Леванте! Валенсианци привлякоха нападателя на Болоня Роберт Акуафреска и подписаха със свободния агент Лукас Винтра.

16:41 - Арсенал ще претършува трансферния пазар за заместник на контузения Киърън Гибс.

16:35 - ОФИЦИАЛНО! Наполи прати защитника Федерико Фернандес под наем в Хетафе.

16:32 - ОФИЦИАЛНО! Фенербахче потвърди, че взима крайния бранител на Ювентус Рето Циглер под наем до края на сезона.

16:29 - Севиля отказа 14 милиона евро от Евертън за Алваро Негредо.

16:27 - ОФИЦИАЛНО! Милан продаде 34-годишния Фернандо Копола на Торино. Вратарят напуска "росонерите" без нито един официален мач с техния екип.

16:20 - Нюкасъл удължи наема на Брадън Инман в Крю Алекзандра до края на сезона.

16:13 - Марио Балотели вече тренира с новите си съотборници в Милан. "Английските журналисти ще трябва да се замислят за работата си, защото вече няма да има за какво да пишат", заяви агентът му Мино Райола.

16:07 - ОФИЦИАЛНО! Дани Греъм вече е футболист на Съндърланд. "Черните котки" платиха на Суонси 5 милиона паунда за 27-годишният нападател.

16:06 - ОФИЦИАЛНО! Лацио подписа с халфа на Спортинг Лисабон Бруно Перейриня. Подробности около сделката не бяха съобщени, но се предполага, че договора на футболиста е до 2016 година.

16:02 - ОФИЦИАЛНО! Емре Бельозоглу се раздели с Атлетико Мадрид и и се завърна във Фенербахче. Новината бе потвърдена от клубния сайт на турския тим, където футболистът бе приветстван с „добре дошъл“. Припомняме, че преди да премине при „дюшекчиите“,  Бельозоглу се състезаваше за Фенербахче.

16:01 - Лион отказа да продаде Лисандро Лопес на Тотнъм.

15:59 - По информация на испанската преса, до този момент местните клубове са направили разходи по селекцията си, възлизащи общо на 11,5 милиона евро. Като сравнение, по време на зимния трансферен прозорец за сезон 2011/2012 бяха похарчени общо 10,3 милиона евро.

15:56 - Фернандо Гаго повече няма да тренира с Валенсия и по всяка вероятност ще подпише контракт с аржетнинския Велес Сарсфилд.

15:54 - Малага взима чилийския футболист Педро Моралес. Играчът е вече на "Росаледа", където минава медицински прегледи. Близки до клуба източници споделят, че остава единствено да бъде оформен контракта на играча.

15:53 - Ювентус все още е на лов за нападатели. "Бианкорените" проявяват силен интерес към Ишак Белфодил от Парма, като ще се опитат да намалят исканите 20 милиона евро с включването на Фабио Куалярела в сделката.

15:51 - Дейвид Бекъм в момента преминава фитнес тест в базата на Пари Сен Жермен.

15:43 - Генералният директор на Аталанта отрече, че нападателят на тима Херман Денис е пред трансфер в Палермо. "Това е пълна измислица", отсече босът.

15:40 - Трасфренът на Юнес Белханда от Монпелие във Фенербахче е пред пропадане. "Двата клуба в момента водят преговори", заяви самият играч. "Ако те се провалят, няма какво да направя."

15:34 - ОФИЦИАЛНО! Бившият полузащитник на Куинс Парк Рейнджърс Киърън Дайър вече е футболист на Мидълзбро. 34-годишният халф, който бе освободен по-рано през месеца, е подписал договор до края на сезона.

15:32 - Ливърпул ще се опита да отмъкне най-обещаващият млад талант на Тотнъм Алекс Притчърд. Договорът на 19-годишният халф изтича след края на сезона, а все още не е получил предложение да го поднови.

15:28 - Олимпик Марсилия отхвърли оферта от Стоук Сити за бранителя си Род Фанни.

15:23 - ОФИЦИАЛНО! Защитникът на Левски Христо Попадийн премина под наем в  Киево. Сделката е до края на сезона, като елитния италиански тим разполага и с опция за закупуване.

15:13 - ОФИЦИАЛНО! Берое подписа за 1,5 години с Емил Ангелов. Нападателят тренираше със старозагорци още от началото на зимната им подготовка.

15:12 - От Аякс потвърдиха, че Фулъм преговаря с тях за привличането на дефанзивния халф Ейонг Ено.

14:58 - ОФИЦИАЛНО! Ливърпул изпрати Даниел Пачеко под наем във втородизионния испански Уеска до края на сезона.

14:57 - Суонси и Съндърланд се договориха за цената на Дани Греъм, като "черните котки" ще платят 5 милиона за услугите на нападателя. Англичанинът в момента преминава медицински прегледи.

14:35 - ОФИЦИАЛНО! Урби Емануелсон стана съотборник на Димитър Бербатов във Фулъм. Холандецът ще играе под наем при лондончани до края на сезона.

14:27 - ОФИЦИАЛНО! Кристофър Самба се завърна във Висшата лига, след като подписа с Куинс Парк Рейнджърс. Англичаните платиха 12,5 милиона паунда на Анжи Махачкала за бранителя, който ще прибира по 100 хиляди лири на седмица.

14:15 - Евертън ще бъде един от най-активните клубове в последните часове до затварянето на трансферния прозорец. "Карамелите" ще работят по привличането на няколко играчи, но основната им цел остава Алваро Негредо от Севиля.

14:08 - Стоук Сити изпрати оферта от 4 милиона паунда за вратаря на Бирмингам Джак Бътланд.

14:07 - ОФИЦИАЛНО! Норич привлече нападателя на Лийдс Лусиано Бекио. В замяна "канарчетата" платиха неоповестена сума и пратиха Стив Морисън във втородивизонния тим.

14:02 - Черно море ще се подсили със словенския краен бранител Себастиян Комел.

13:52 - ОФИЦИАЛНО! Гранада привлече Диего Буонаноте от Малага за сумата от 2.4 милиона евро. 24-годишният аржентинец е подписал договор до 2017 година.

13:51 - Реал Сосиедад прави опит да привлече Маркус Берг от Хамбургер ШФ. За момента обаче трансферната сума е твърде висока.

13:49 - Еурелио Гомес разкри в Туитър, че пътува за Германия, където ще премине медицински прегледи. Очаква се вратарят на Тотнъм да премине в Хофенхайм.

13:38 - Възможно е ПСЖ да вземе освен Дейвид Бекъм и Даниеле Де Роси! Според някои издания, французите са отправили предложение към Рома като в него са включили и Марко Верати.

13:31 - Пари Сен Жермен обяви, че ще даде пресконференция в 18 часа българско време. Смята се, че на нея Бекъм ще бъде обявен за ново попълнение на тима.

13:28 - ОФИЦИАЛНО! 26-годишният аржентинец Алехандро Фурлен, който е собственост на Куинс Парк Рейнджърс, ще играе в Палермо под наем до края на сезона!

13:17 - Пари Сен Жермен е на път да хвърли трансферна бомба! Според "Скай Спортс" и ББС Дейвид Бекъм ще премине медицински прегледи, след което ще бъде представен като ново попълнение на френския гранд!

13:10 - Бруно Перейриня преминава като свободен агент от Спортинг в Лацио.

13:07 - ОФИЦИАЛНО! Дженоа изпрати Франческо Ачерби под наем в Киево.

13:00 - Клубовете в Бундеслигата вече не могат да привличат играчи! Според регулациите в Германия трансферният прозорец приключи в 13 часа българско време. Това означава, че в близките часове ще разберем за всички осъществени сделки в последния момент от немските клубове. Все пак, до 19 часа все още са възможни трансфери от Бундеслигата в други първенства.

12:58 - ОФИЦИАЛНО! Нюрнберг привлече японеца Му Каназаки от Нагоя Грампус.

12:55 - ОФИЦИАЛНО! Играчът на Интер МакДоналд Марига отново премина под наем в Парма до края на сезона.

12:52 - ОФИЦИАЛНО! Палермо привлече Маурисио Спердути от Нюел'с Олд Бойс.

12:48 - "Скай Спортс" съобщи, че Андрос Таузенд от Тотнъм преминава медицински прегледи в Куинс Парк Рейнджърс.

12:45 - Агентът на Маартен Стекеленбург призна, че в момента работи по вариант да прати клиента си под наем във Фулъм. Вратарят на Рома е в много лоши отношения с треньора си Зденек Земан.

12:36 - Шефът на Валенсиен разкри, че три английски отбора се интересуват от футболиста Никола Исимат-Мирин. Сред кандидатите са Уест Хем, Нюкасъл и Фулъм.

12:35 - Хофенхайм има интерес към вратаря на Тотнъм Еурелио Гомес.

12:26 ОФИЦИАЛНО! Илиян Мицански премина в Инголщад под наем до края на сезона!

12:15 - Якуба Сила вече е на "Вила Парк", където се очаква да финализира трансфера си в Астън Вила.

12:09 - Хърватският суперталант Матео Ковачич е пред трансфер в Интер като остава единствено да премине медицински прегледи. Новината бе потвърдена от неговия клуб Динамо Загреб.

12:03 - Според "Скай Спортс" Тотнъм ще опита да привлече нападателя на Лион Лисандро Лопес.

11:56 - ОФИЦИАЛНО: Футболистът на Хамбургер ШФ Пол Шарнър ще играе в бившия си клуб Уигън под наем до края на сезона.

11:49 - За разнообразие и един трансфер от България. По-малкият брат от фамилията Златинови Владислав Златинов ще подпише днес договор с Монтана. Контрактът ще бъде до лятото.

11:47 - Куинс Парк Рейджърс обмислят възможността да привлекат Питър Крауч от Стоук Сити.

11:35 - Фулъм са направили запитване за Давид Нгог от Болтън, което е отхвърлено. Все пак може лондончани да отправят оферта до края на деня.

11:17 - Според наша информация, Станислав Манолев вече е в Лондон, където най-вероятно преминава медицински прегледи преди да премине във Фулъм.

10:55 - Защитникът на Лион Бакари Коне може да се присъедини към Зенит Санкт Петербург, информират френските медии.

10:47 - Флориан Тринкс ще премине от Вердер Бремен в Гройтер Фюрт, твърди "Кикер".

10:45 - Виктор Уаняма, към когото интерес има Манчестър Юнайтед, обяви, че ще остане в Селтик до края на сезона.

10:42 - Според "Скай Спортс" футболистът на Анжи Кристофър Самба вече е преминал медицински прегледи в Куинс Парк Рейнджърс и само трябва да подпише своя договор.

10:28 - ОФИЦИАЛНО: Щутгарт привлече Александру Максим от румънския Пандури. 22-годишният футболист е талантлив офанзивен халф.

10:09 - Уигън е близо до привличането на Ейдън МакГийди от Спартак Москва за 5 милиона паунда.

10:03 - Холандските медии съобщават, че Станислав Манолев ще играе във Фулъм. Споразумението е било постигнато снощи в Лондон.

09:47 - Окончателно пропадна трансферът на Гойко Качар от Хамбургер ШФ в Айнтрахт Франкфурт.

09:43 - Астън Вила преговаря за дефанзивния халф на Клермон Якуба Сила.

09:31 - Фулъм явно ще бъде сред най-активните отбори в последния ден на трансферния прозорец. Докато очакваме преминаването на Станислав Манолев, мениджърът Мартин Йол призна, че са водени разговори с Том Хъдълстоун от Тотнъм.

09:25 - Трансферът на Здравко Кузманович от Щутгарт в Интер на практика е сигурен. Агентът му Марко Налетилич обяви, че клиентът му трябва да премине медицински прегледи, след което ще подпише четиригодишен договор и ще бъде представен официално.

09:13 - Сър Алекс Фъргюсън и Брендън Роджърс обявиха, че няма да предприемат действия на трансферния пазар в последния ден. В същото време Арсен Венгер обяви, че ще опита да бъде активен в последните часове, но не спомена нищо за Давид Вия.

09:00 - Българският нападател Илиян Мицански е близо до трансфер под наем в Инголщад.