Звездата на английския футбол Дейвид Бекъм възнамерява да сложи край на кариерата си след световните футболни финали през тази година, съобщава „Сън”. Според източник на изданието, близък до популярното семейство Бекъм, полузащитникът смята да се отдаде на най-близките си хора – Виктория, Бруклин, Ромео и Круз, но след като изиграе един впечатляващ финал на Мондиала.

„Световното първенство може да бъде лебедовата песен на Дейвид. Той иска това повече от всичко, но иска да си тръгне с гръм и трясък”, сподели източникът на английския таблоид, който уточнява, че след това играчът на Милан ще се вживее в ролята на баща на три деца и верен съпруг.

34-годишният Бекъм играе под наем при „росонерите”. С ЛА Галакси полузащитникът има договор за още 18 месеца. След редица събития в живота му и смъртта на дядо му преди няколко седмици, той си е дал сметка за това, кое е най-важното за него, като смята да върне семейството си в Англия.

Според „Сън” Дейвид изпраща на Виктория цветя с любовна бележка всеки ден, откакто е в Милано, а тя му е дала благословията си за желанието му. В момента съпругата на футболиста и неговите три деца живеят в САЩ, но по време на Коледните празници, когато били всички заедно, са си дали сметка как искат да изживеят дните си.

„Двамата са решили, че искат семейството им да се завърне на Острова”, уточни източникът.

Говорителят на Бекъм обаче не внесе яснота по въпроса, като заяви, че семейството все още не е взело решение за това.