Крилото на Челси Джо Коул отказа да коментира дали ще остане при лондончани и след края на сезона.

Договорът на 29-годишния играч изтича през това лято и вече се появиха слухове, че отбори от Англия и чужбина проявяват интерес към него.

Коул обаче отказа да коментира спекулациите около бъдещето си и предпочете да се съсредоточи върху това да попадне в списъка на английския селекционер Фабио Капело за предстоящото Световно първенство.

Коул бе включен в предварителния състав на Англия за Мондиала, но ще има тежка конкуренция в опита си да спечели билет за Южна Африка. Бившият играч на Уест Хям има само 14 мача като титуляр за Челси през този сезон и не е играл за Англия от 2008 година.

Коул бе в състава на Челси при победата над Портсмут с 1:0 във финала за ФА Къп и заяви, че ще се опита да да впечатли националния селекционер в предстоящите седмици.

"Моята цел в момента е Световното първенство - важно е умът ми е да съсредоточен върху това. Имам шанс да отида в Южна Африка - искам да отида там, искам да играя и това е единствената ми цел и там отива цялото мое внимание. Отивам на лагер с Англия в сряда, ще прекарам времето си дотогава с моето семейство и след това съм на 100% фокусиран към това да се преборя за място на Мондиала", сподели халфът.