Бразилският Коринтианс официално опроверга появилите се по-рано информации, че клубът е постигнал договорка за трансфера на Карлос Тевес от Манчестър Сити.

По-рано днес мениджърът на английския тим Роберто Манчини заяви, че “гражданите” са приели оферта на стойност 40 млн. евро за аржентинеца.

В понеделник сутринта ръководството на бразилския тим разпространи официално съобщение, в което се казва, че преговорите между двете страни продължават и все още не е постигната договорка.

“Що се отнася до новината, разпространена в ранните часове днес, че е постигната договорка между Коринтианс и Карлос Тевес, президентът Андрес Санчес желае публично да съобщи, че ръководството на Манчестър Сити не прие предложението от страна на Коринтианс”, се казва в официалното съобщение, разпространено от бразилския клуб.

“Последва отговор на предложението от страна на Коринтианс, в което английският клуб желае промяна в начина на плащане на трансферната сума, како и увеличаване на цялата стойност на сделката‘, се пише още в комюникето.