Привърженик на Саутхемптън, които пропътуваха пътя до Лондон за гостуването на Куинс Парк Рейнджърс през уикенда, има пълното право да се чувства ощетен, защото не видя победния гол на своя тим.

Садио Мане донесе успеха с красив гол в добавеното време на срещата, но Сам Уайт дори сне успя да го зърне, защото решил да мине „на тънко“, като плати билет за „място с ограничена видимост“. Без да знае какво го очаква, фенът на „светците“ отишъл на „Лофтъс Роуд“ и останал неприятно изненадан – огромен контейнер закривал почти 80 процента от терена, а на всичкото отгоре попадението за успеха не падна във вратата, зад която непосредствено Уайт седеше.

След края на мача фенът е поискал парите да му бъдат възстановени от клуба, тъй като всъщност не е успял да види почти нищо, когато играта се е водела в далечния край на терена.

„Направо е лудост, че те могат да продават подобни билети. Няма значение, че 38 паунда звучат евтино за мач от Висшата лига, аз дори не бих приел този билет безплатно, ако знаех какъв ще бъде изгледът. Не разбирам как КПР не е бил санкциониран досега, това е абсолютна лудост. Щях да бъда и по-ядосан, ако не бяхме успели да спечелим в последната минута“, каза Уайт.