Обявеният за нов мениджър на Челси Антонио Конте изненадващо бе представен пред отбора във вторник, а освен това ще проведе серии от индивидуални разговори с футболистите, които искат да напуснат "Стамфорд Бридж", информира "Дейли Мейл".

Играчите, както и служителите на клуба, са били изненадани от появата на специалиста, който ще поеме Челси едва след края на Евро 2016, а към момента е ангажиран с италианския национален отбор.

Конте е пристигнал на базата на клуба заедно с техническия директор Майкъл Еменало.

Конте - показатели на победител, но ще се справи ли в Челси

Целта на италианеца е да разбере кои са футболистите, които със сигурност искат да напуснат клуба. Заради това той ще проведе разговори с Еден Азар, Джон Тери, Неманя Матич и Диего Коста.

Азар, който в момента се възстановява от контузия, е несигурен за своето бъдеще след разочароващия сезон, който кара. Сериозен интерес към него има от страна на Пари Сен Жермен и Реал Мадрид. Матич също е недоволен от статуса си, а Атлетико Мадрид иска да си върне обратно Коста.

Капитанът Джон Тери все още не е получил предложение за нов договор и оставането му зависи от това, дали Конте вижда роля за него в своя състав.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS