Защитникът на Ливърпул Коло Туре пое вината за изгубените две точки срещу Уест Бромич Албиън. Двубоят на „Дъ Хоутърнс“ завърши при равенство 1:1, а бранителят сгреши фатално при изравнителния гол на домакините, когато Виктор Аничебе се разписа. Ливърпул бе повел в резултата с попадение на Даниел Стъридж.

Туре получи топката от вратаря Симон Миньоле, но вместо да намери свой съотборник, подаде коженото кълбо право в краката на Аничебе, който не срещна трудности да се разпише.

„Това бе ужасяващ пас от моя страна. Трябва да вземаш правилни решение, но днес аз взех грешното. Трябваше да подам топката на някой от моите съотборници, но вместо това подарих топката на нападателя. Просто не видях Аничебе“, коментира Коло Туре.

„Не се изненадах от паса на Миньоле, защото това е нашият стил. Не знам защо исках да подам топката в центъра на защитата, това е лудост. Направих много лош пас. Разочарован съм за себе си и отбора. Трудно ми е да го приема, особено аз, защото играхме добре“, каза още опитният централен защитник.