Годеницата на Уейн Рууни Колийн Маклафлин показа много добра форма по време на почивката си във Флорида, успоредно на която, бъдещият и съпруг се трепе по терените, за да помогне на Манчестър Юнайтед в борбата за спечелването на дубъл този сезон.

Изглежда, че режимът, на който се е подложила нежната половинка на Рууни преди сватбата, дава отлични резултати, а Колийн съвсем не се страхува да ги показва, след като лъсна с доста оскъден бански на басейна към хотела, в който е отседнала в Маями.

Приятната почивка на бъдещата госпожа Рууни ще продължи една седмица, в пълен лукс. Тя и още пет нейни приятелки са отседнали в хотел в сърцето на Маями. Колийн изглежда няма намерение да се отдаде на семейния живот без преди това да полудува като за последно.

След като пристигнали във вторник вечер от Лондон, момичетата прекарали цялата нощ в приятен запой в един от баровете на луксозния хотел и си легнали с изгрева на слънцето. 

„Цялата им компания се забавляваше изключително много в бара, но края изглеждаха доста изморени. В толкова приповдигнато настроение бяха, съм сигурен, че ще празнуват цяла седмица”, разказва очевидец за „Sun”.

Сватбата между Колийн и Уейн ще бъде през юни и ще се състои в Дженоа, Италия.